Hedonic 021Hedonic 021
Forgot password?

Team building

6 RAZLOGA ZA TEAM BUILDING

POVEZIVANJE, DRUŽENJE I BOLJE UPOZNAVANJE

TIMSKI RAD I POVEĆANJE PERFORMANSI TIMA

TIMSKI DUH, ZABAVA I MOTIVACIJA

SARADNJA I PODSTICANJE INOVACIJA I KREATIVNOSTI

OHRABRIVANJE ZABAVE NA RADNOM MESTU

NAGRAĐIVANJE ZAPOSLENIH

Godinama unazad imali smo priliku da na reci Tari gde posedujemo smeštajne kapacitete organizujemo team building za veliki broj uglednih kompanija iz regiona i Evrope. To nam je obezbedilo dragoceno iskustvo u organizaciji team building aktivnosti. Vremenom smo proširivali našu ponudu pa se danas možemo pohvaliti da smo, zahvaljujući stečenom znanju i iskustvu, najbolji izbor za Vašu kompaniju. Nudimo izvrsne programe, lokacije kao i organizaciju. Različita kombinacija programa, koje imamo u ponudi , pomaže pri jačanju radnih odnosa i dublje razumevanje individualnih veština, a samim tim i povezivanju i uspešnosti Vašeg tima.

Naši klijenti su svi, od malih start-up preduzeća do velikih kompanija.Vaše je samo da iznesete želje i ideje o team building-u, a mi ćemo se potruditi da Vam izađemo u susret i organizujemo turu posle koje će Vaši zaposleni biti prezadovoljni.

TEAM BUILDING AKTIVNOSTI

imageframe-image

RAFTING REKOM TAROM

Kanjon Tare, kao jedinstvena pojava po svojoj dubini od 1000m, a mestimično i 1300 m, svrstava se odmah iza Velikog kanjona reke Kolorado u SAD-u. Najveći je rezervoar pitke vode u Evropi. Divlja netaknuta priroda, bogata flora i fauna i prelepe strme litice su ono što opisuje kanjon reke Tare, a tišinu remete samo cvrkut ptica i huk vode. Baš to je razlog što godinama unazad veliki broj kompanija pokazuje interesovanje i team building izlete organizuje na Tari, koja po atraktivnosti i avanturi spada u sam vrh rafting reka. Pored raftinga postoji mogućnost organizovanja brojnih aktivnosti kao što su hiking, jeep safari, zip line, paintball, vožnja kvadovima itd.

Ukoliko želite da Vaš tim bude deo prave avanture budite slobodni da nas kontaktirate. Boravak na Tari ćemo u potpunosti prilagoditi Vašim potrebama, željama, brojnosti, polnoj i starosnoj strukturi. Ambijent u kojem je smešten kamp, netaknuta priroda i blizina reke, domaća kuhinja, učiniće da se Vaši zaposleni maksimalno opuste, te sveži i odmorni vrate novim poslovnim aktivnostima.

PAINTBALL

Paintball je taktička sportska igra u kojoj igrači eliminišu protivnike kada ih pogode specijalnim pneumatskim „markerom“ iz kojeg se puca lopticama punim boje. To je imitacija kratkih vatrenih kontakata, na ograničenom prostoru.

Paintball je veom jednostavna igra u kojoj se grupa ljudi naizmenično lovi i izbegava međusobno, sve dok jedna ekipa ne trijumfije na drugom. Mi predlažemo sledeće:

  • TIMSKI – timovi imaju za cilj osvajanje protivničke baze, osvajanje zastave ili eliminaciju protivničke ekipe. Timovi imaju 4-10 učesnika. Aktivnost traje 1-2 sata
  • POLIGON – učestvuju pojedinci koji za cilj imaju da u što kraćem roku pređu određeni poligon i pogode što veći broj meta postavljanih na istom. Aktivnost traje 5-10 minuta po osobi.

imageframe-image

ESCAPE ROOM

Escape room je novi trend u okviru team building aktivnosti koji postaje sve popularniji. Učesnici su „zaključani“ u sobi i imaju zadatak da reše misteriju u ograničenom vremenskom periodu. Kada reše misteriju ili istekne vreme za rešavanje iste, igrači su „slobodni“. Svaka soba ima temu kao npr. zatvor, napušetni hoteli, pećine i slično.

Zaposleni su prinudjeni da saradjuju kako bi rešili misteriju i izašli iz sobe. Esacape room pomaže da zapolseni sarađuju i povezuju, a istovremeno se ističe doprinos svakog člana tima.

IGRE BEZ GRANICA

Zabavno timsko takmičenje u ispunjavanju šaljivih zadataka za određeno vreme. Svaki član tima prelazi sve prepreke, prilagođene za sve uzraste tako da kompletna grupa može da uživa zajedno. Nakon svake aktivnosti tim se ocenjuje kako bismo na kraju dobili pobednika.

POTRAGA ZA BLAGOM

Učesnici imaju zadatak da uz pomoć mape pronađu lokaciju i tu ispune određene zadatke nakon čega cela grupa nastavlja dalje. Timovi se takmiče medjusobno, a pobednik je onaj tim koji prvi prođe sve kontrolne tačke i izvrši sve zadatke.

SREDNJOVEKOVNA OLIMPIJADA

U ovoj igri timovi se takmiče u sledećim disciplinama: paljenje vatre, krunjenje kukuruza, sečenje i nošenje balvana, pravljenje kolica, zakucavanje eksera itd. Nakon toga moguće je organizovati katapult rat. Ovde timovi moraju da sarađuju i donose dobre odluke kako bi katapult funkcionisao kako treba. Svi imaju na raspolaganju određeno vreme za gradnju i testiranje. „Katapult rat“ počinje istovremeno za sve, pobednik je tim čija tvrđava poslednja ostane čitava. Učesnici su opciono obučeni u srednjevekovnu odeću čime se doprinosi celoj atmosferi.

ISTRA ADVENTURE

Ukoliko želite nezaboravnu istarsku avanturu uz upoznavanje njene obale, mora, šuma, planina te gastronomskih delicija imamo prevu ponudu za Vas. U mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletnu organizaciju prevoza, smeštaja u Istri prema Vašim potrebama kao i brojne team building događaje, od sportskih, gastronomskih, do onih koji uključuju quad safari, buggy safari, kayak safari, jahanje, pecanje, jedrenje, vodene sportove itd….

Sa željom da udovoljimo svim Vašim potrebama osmislili smo dinamične, kreativne, interaktivne i nadasve zabavne programe prilagodljive specifičnim zahtevima grupe.

imageframe-image
imageframe-image

TEAM BULIDING U BANJAMA SLOVENIJE

Savremeni način života često podrazumeva brz životni tempo, manjak slobodnog vremena koje odvajamo za sebe i opuštanje. Wellness & spa odmor je idealan način da Vaš tim za samo par dana obnovi energiju i elan. Ukoliko želite zaposlenima da priuštite nekoliko dana u prirodi i potpunom užitku daleko od svakodnevnice i stresa – Slovenija je pravi izbor.

Nije važno da li je proleće, leto, jesen ili zima, uvek moćete da odaberete neki od centara: planinski wellness, wellness ugradu ili na moru. U ponudi imamo Terme Olimia, Terme Laško, Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmajerske Toplice,Talaso Strunjan, Otočec, Portorož.